Je wilt jouw kind(eren) of een vriend informeren.

Je wilt jouw (klein)kind(eren) informeren zonder te preken. Doe het zo!   
Hoe kun je met je (klein)kinderen praten over drugs, zonder ze bang te maken?  Als je weet wat voor omvang het drugsprobleem in deze samenleving heeft aangenomen, wil je natuurlijk je kind beschermen tegen de schade die ze fysiek, mentaal en emotioneel kunnen oplopen. Maar zijn ze echt bereid om te luisteren wat drugs betreft? 

Wel, geef ze het gratis pakketje ‘De Feiten over Drugs’. Als zij de filmpjes zien en de boekjes lezen, zal het hun aandacht trekken. 

Jongeren die de echte en juiste feiten over drugs en hun schadelijke gevolgen kennen, zullen gemakkelijker een standpunt kunnen innemen en weloverwogen beslissen om ze niet te nemen, ondanks de druk van hun omgeving.

Je wilt een vriend of kennis over drugs informeren.

Maak je je zorgen om iemand omdat je vermoed dat hij of zij naar drugs begint te reiken of ermee experimenteert? Mogelijk weet je niet wat je het best kan zeggen. Ook hier helpt het informatiepakket ‘De Feiten over Drugs’. Met de feiten en levensechte verhalen kan elke persoon een weloverwogen beslissing nemen in verband met drugsgebruik.

 

Je kan de informatieboekjes, documentaire en spotjes gratis downloaden of bestellen via onderstaande links.

Bestel informatieboekjes
Bekijk de documentaire & spotjes
Je wilt zelf meer informatie over drugs.
Je wilt een groep informeren.

Jouw steun maakt het verschil🤝❤️

Omdat alcohol- en drugsgebruik niet alleen stijgen, maar ieder jaar steeds jongere en jongere levens treffen, is de missie van de vereniging Zeg Neen Tegen Drugs om jonge levens tegen de verwoestende effecten van drugs te beschermen.

 

Meer info over giften
DOE EENGIFT